Camper

Våra camper är ett mycket populärt inslag i vår spelarutbildning och brukar bli fulltecknade, så tveka inte att anmäla dig så fort som möjligt. Vi garanterar dig intressanta träningspass varje dag, träningskit från Nike och mellan träningarna serverar vi lunch. Inriktningen på våra träningar är uteslutande tekniska färdigheter såsom att driva, vända, finta, dribbla, passning, mottagning, skjuta och göra mål. De välutbildade instruktörerna kommer från BP:s välrekommenderade akademiverksamhet.

Parallellt har vi även vår populära målvaktscamp, även denna med skickliga målvaktsinstruktörer från vår akademiverksamhet. Under sport-, påsk- och höstlovet genomförs camperna vid Grimsta IP (tältet) och camperna på sommaren genomförs vid Åkeshovs BP.

Nytt för 2018 är att sommarlovscampen under vecka 26 (Åkeshovs BP) genomförs tillsammans med Svenska Fotbollsakademin (SvFa). Detta görs i syfte med att utbyta idéer och kunskap med varandra som leder till en ökad prestationsutveckling hos spelaren. I sommar vet vi att några av världens bästa fotbollsspelare samlas för att delta i VM-slutspelet i Ryssland. Under denna specialcamp tränar vi på färdigheter och egenskaper som kännetecknar de största stjärnorna och några av de mest spännande spelarna under mästerskapet. Campen leds av professionella instruktörer från IF Brommapojkarnas Akademi och SvFA.

Anmälan till den unika sommarlovscampen under vecka 26 sker direkt till SvFa. All administration och eventuella frågor besvaras av SvFa. Anmälan görs nedan.

Camperna riktar sig till pojkar och flickor födda 2005-2011. Alla är välkomna att anmäla sig oavsett klubbtillhörighet.

Ange vid anmälan om du önskar hamna i samma grupp som en kompis så försöker vi tillgodose önskemålet i möjligaste mån, men det är inget vi kan lova, samt om du vill delta i målvaktsträning. För frågor gällande din anmälan kontakta: madelene.sundin@brommapojkarna.se

Pris för 4 dagar: 2195:-
Nyhet! Ni kan nu betala campen direkt vid anmälan via kortbetalning.

OBS! Genom att anmäla dig till denna Camp så godkänner du följande villkor.

Kommande camper under 2018/2019:

v.9 Sportlovscamp SkillTwins 25  – 28 feb 09.00-16.00 (ungefärliga tider beroende på den grupp du är i).
(mån-tor vid Grimsta IP, tältet)
Till denna camp är anmälan för målvaktsträning ej möjlig
Åldersgrupper: Pojkar och flickor 8 år (2011) till 14 år (2005)
Pris: 2199:-
För mer information samt anmälan klicka här. 

Vid frågor, vänd er till anders.hermanson@brommapojkarna.se