Andra förlusten noterad efter tung kväll

Det blev tufft för BP på Vångavallen i Trelleborg. Trots att BP tog ledningen genom Erik Figueroa vände Trelleborgs FF och vann med 3-1, bland annat efter att BPs målskytt blivit u ...

Det blev tufft för BP på Vångavallen i Trelleborg. Trots att BP tog ledningen genom Erik Figueroa vände Trelleborgs FF och vann med 3-1, bland annat efter att BPs målskytt blivit utvisad.

Trelleborg inledde starkast och skapade två hörnor i inledningen, men det var BP som skulle ta ledningen. Erik Figueroa når högst på en hörna från Markus Gustafsson och ger BP ledningen. Stor glädje i BP som varit tillbakatryckta. Trelleborg kvitterar när Anton Tideman får fin träff från distans, knappt tio minuter senare.

Figueroa hamnar i fokus igen efter en halvtimme, tyvärr orsakar han straff för Trelleborg och blir samtidigt frilägesutvisad. Budimir Janosevic räddar dock straffen från Kristian Haynes och BP håller 1-1 in i halvtidsvilan. Detta efter en kort och fin period i samband med målet, i övrigt med övertag för Trelleborg.

I andra halvlek fortsätter Trelleborgs press. BP ligger närmast i ett handbollsförsvar och har vid flera tillfällen åtta av nio utespelare i eget straffområde. Det slås en del långa bollar mot den ständigt löpande Viktor Gyökeres, som sliter på bra men inte lyckas ta sig runt och förbi TFF-försvaret på egen hand.

BP tar mark och kommer i flera anfallsvågor, men mitt i en fin period slås en lång boll från TFF som Joel Qwiberg ska skicka iväg, istället halkar han och Salif Camara-Jönsson kommer fri med Janosevic och placerar in 2-1. Kalldusch, men tyvärr välförtjänt för hemmalaget.

BP måste kliva fram och gör också det. Bland annat noterar vi två ribbträffar under den andra halvleken. Men det blir inte mer, istället kan Trelleborg kontra in 3-1 på tilläggstid.

BPs andra förlust för säsongen är noterad, nu väntar en veckas semester för spelarna som är tillbaka i träning 6 juli och sedan åker på ett kortare träningsläger i Båstad. BP behåller serieledningen, trots förlusten.