Carl Starfelt klar för IFK Göteborg

Carl Starfelt klar för IFK Göteborg
Foto: Henke Råssmo

Mittbacken Carl Starfelt lämnar BP efter säsongen för spel i IFK Göteborg. Starfelt har spenderat de fyra senaste säsongerna i BPs herrlag i Allsvenskan, Superettan, Division Ett och Europa League efter att ha kommit fram genom BPs framgångsrika akademi.

– Jag har varit i BP sen Knatteskolan och känner att det är dags att testa på en ny miljö, berättar Starfelt för IFBP.se

Starfelt kom upp som junior i BPs herrlag säsongen 2014. Efter att ha suttit på bänken under våren skedde debuten redan i premiären efter att Jacob Une Larsson blivit utvisad. Bland annat startade Starfelt i backlinjen på Stadio Olimpico i Turin när BP mötte Torino FC i kvalet till Europa League.
– För mig vore det fantastiskt att kunna ge tillbaka ett allsvenskt kontrakt till klubben som jag varit i sen jag började spela fotboll som knatte och som jag haft stora med- och motgångar med, säger Starfelt.
– Just nu ligger fokus på BP och avslutningen av Superettan.

Starfelt slutför sitt kontrakt och säsongen i BP. Efter säsongen går flytten till Göteborg och den nya hemmaplanen Gamla Ullevi.

Comment ( 1 )

  1. ReplyKlasse 47
    Det har varit ett nöje att se dig utvecklas från kalv på grönbete till en stabil mittback. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att publiceras.

Du kan använda följande HTML taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>