Full fart på Leos Lekland när de yngsta BP-lagen avslutade säsongen

Full fart på Leos Lekland när de yngsta BP-lagen avslutade säsongen

För tredje året i följd arrangerades den traditionsenliga ungdomsavslutningen för BPs Ungdomslag på Leos Lekland i Bromma. Under två kvällar fyllas leklandet med lekande BP-barn som även bjöds på bulle och den obligatoriska medaljen för en fin säsong i rödsvart.

Text: Peter Appelquist
Video: Oskar Scheller

Knatteskolans 1200 barn var all inbjudna till tisdagskvällen och flertalet hade möjlighet att delta. Till onsdagen var alla BP-lag födda 2010-2007 inbjudna och nära tusen barn sprang in i leklandet och höjde temperaturen rejält med sin lekglädje.
– Det är verkligen en upplevelse och ett kvitto på vår storlek som förening när så här många barn samlas, säger Oscar Therén, arrangemangsansvarig i BP.

Knatteskolan och BP-lagen födda 2010-2007 samlades på Leos Lekland, för BP-lagen födda 2006 och tidigare väntar avslutning på Grimsta 11 november i samband med den allsvenska matchen mellan BP och Trelleborgs FF. Information har gått ut via mail till samtliga ledare.

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att publiceras.

Du kan använda följande HTML taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>