Futsal: Storseger mot Älvsjö

BP inledde december med en utflykt till de sydvästra förorterna och match i Regionala Futsalligan. I Skärholmshallen blev det hela 9-0 mot Älvsjö AIK efter bland annat fyra mål av ...

BP inledde december med en utflykt till de sydvästra förorterna och match i Regionala Futsalligan. I Skärholmshallen blev det hela 9-0 mot Älvsjö AIK efter bland annat fyra mål av Fia Grönborg.

Text: Tore Kleist

Det dröjde till nionde minuten innan första målet kom i lördagsmötet mellan Älvsjö AIK och BP i Regionala Futsalligan. Sedan kom en period med mål i nästan varje anfall och BP gick till halvtidsvila med en sexmålsledning. Det rutinerade BP-laget förvaltade ledningen väl i andra halvlek och till slut visade resultattavlan 0-9.

BP ligger tvåa i serien och nästa match spelas mot serieledarna Djurgårdens IF den 9 december i Vällingbyhallen. Djurgården vann sin lördagsmatch med 13-1 mot Järla IF och blir förstås en ordentlig utmaning.