Guld i Ligacupen för P17

BP ryckte ifrån i andra halvlek och defilerade hem Ligacupen för P17 efter 3-0 i finalen mot Hammarby IF. Paulos Abraham noterades för två mål och Teo Grönborg satte ett. Text ...

Text: Peter Appelquist Foto: Tipselit.se

Matchen var jämn under första halvlek, båda lagen skapade några chanser, men det var främst ett fint spel på mittplan. I slutminuterna av första halvlek fälls Omar Faraj i straffområdet, straff tilldömd och Paulos Abraham placerar säkert in ledningsmålet i målets vänstra hörn.

Med 1-0 i ryggen i paus kliver BP in och stänger matchen direkt. Teo Grönborg sätter 2-0 efter att ha krigat till sig bollen, rundat målvakten och placerat in bollen i mål. Minuter senare står Paulos Abraham för ett konstnummer när han stänker in 3-0 i bortre krysset från ingen vinkel alls.

3-0-målet stänger matchen och BP spelar av matchen och säkrar föreningens andra guld i Ligacupen.