Herr U: Förlust i derby för P19.

En trevande matchinledning från gästerna som AIK nyttjar skoningslöst. 4-0 ledning efter 25’ och en tung uppförsbacke tidigt för gästerna. BP hittar kontur i sitt spel efter halvt ...

En trevande matchinledning från gästerna som AIK nyttjar skoningslöst. 4-0 ledning efter 25’ och en tung uppförsbacke tidigt för gästerna. BP hittar kontur i sitt spel efter halvtimmen och med självförtroendet kommer också bra val givet situationen. BP repar mod och den avslutande kvarten av första halvlek är jämn där lagen byter en del chanser med varann.

En väntad start på andra halvlek där BP tar med sig sin fina avslutning av första halvlek och AIK visar en viss mättnad. Den spänning som finns kvar i matchen är mer av prestigekaraktär än för hur matchen ska sluta.

AIK blixtrar till från ett lite lägre utgångstempo i andra halvlek, gör ytterligare tre mål och stänger matchen till 7-0.