Jämn säsongsinledning på Grimsta

Share

När BP och Älvsjö AIK FF klev ut på Grimstas konstgräs gjorde de det för den första träningsmatchen för året. Hemmalaget öppnade matchen klart starkast, men det var till slut gäste ...

När BP och Älvsjö AIK FF klev ut på Grimstas konstgräs gjorde de det för den första träningsmatchen för året. Hemmalaget öppnade matchen klart starkast, men det var till slut gästerna som gick segrande ur matchen.

De rödsvarta klev in på Grimsta med många nya ansikten, och såg ut att testa de senaste värvningarna. BP började matchen piggt, och var nära att bryta dödläget bara efter några minuter. Men, tretton minuter in i matchen var det Älvsjö som gjorde det första målet. Efter ett fint anfall och ett inlägg från höger kunde gästernas spelare bara peta in bollen i mål.

Efter målet stod matchen och vägde. BP var lika nära att kvittera som Älvsjö att utöka ledningen. Ingen utav lagen kom till de riktigt farliga lägena, vilket kan förklaras med att det var den första matchen utomhus för båda lagen. Tio minuter efter det första målet kom dock tvåan, 2-0 till gästerna.

Målen gjorde inget större avtryck än på resultattavlan. Älvsjö fortsatte att spela sitt spel, likaså BP.
Den andra halvleken var inte olik den första, och de kommande seriekonkurrenterna spelade jämnt mot varandra. Men det blev inte några mer mål i matchen, gästerna klev av planen som vinnare.

Nästa hemmamatch spelas den 11 februari klockan 11:00, då Boo IF kommer på besök. Varmt välkomna tillbaka då!