Julia Olsson tillbaka i BP över sommaren

Julia Olsson tillbaka i BP över sommaren

Sommaren 2017 lämnade Julia Olsson BP för studier och spel på college i USA. Efter att det första läsåret är avklarat har Olsson vänt hem till Sverige för ledighet och tränar sedan i måndags med BP igen och är tillgänglig för spel i Division Ett Södra Svealand.
– Julia är självklart ett stort tillskott i truppen, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam i BP.

Olsson inledde fotbollsspelandet i Nockebyhovs IF men anslöt tidigt till BP och var del av den framgångsrika 97-kullen, tränad av bland andra Staffan Jacobsson. Olsson debuterade tidigt i seniorlaget och tog snabbt startplats som ytterback och har meriter från både Elitettan, Division Ett och mängder av ungdomslandskamper.
– Julia har anslutit till truppen och förhoppningsvis har hon blivit en ännu bättre fotbollsspelare i USA, säger Staffan Jacobsson.
– Julia är med i truppen och är uttagningsbar till de matcher som återstår innan uppehållet i juli. Vi är glada att Julia valt att spela matcher med oss nu när hon är ledig.

Första chansen att se Julia Olsson i BP-tröjan igen är på lördag 13.00 då BP tar emot Enskede IK hemma på Grimsta.

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att publiceras.

Du kan använda följande HTML taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>