Noll poäng i Varberg

Det ville sig inte alls på Påskbergsvallen i Varberg där BP ställdes mot Varbergs BoIS under annandagen. Slutresultatet skrivs till 3-0 efter tre mål på tio minuter halvvägs in i ...

Det ville sig inte alls på Påskbergsvallen i Varberg där BP ställdes mot Varbergs BoIS under annandagen. Slutresultatet skrivs till 3-0 efter tre mål på tio minuter halvvägs in i den andra halvleken.

Text: Peter Appelquist Foto: Henke Råssmo

Första halvlek har inte många saker att återge i skriven text. Båda lagen hade någon halvchans, men tempot var lågt och utöver att Billy Nordström fick en varning för en tuff tackling kan vi gå vidare från denna halvlek.

I andra halvlek var det hemmalaget som kom ut med mest energi. Redan under de första två spelminuterna hade hemmalaget skapat lika många chanser att ta ledningen. BP spelade upp sig en del efter öppningen, men med tjugo minuter kvar att spela så gör hemmalaget två snabba mål och inom tio minuter har vi 3-0 på resultattavlan och en avslagen match.

BP kommer i några försök, men samtliga avstyrs av Varbergsförsvaret.

För BP är det bara att ladda om – på lördag väntar nästa match i Superettan och det blir mot Halmstads BK hemma på Grimsta. Avspark 16.00 lördag 27 april.