Nytt rödsvart år för Rebecka Lundblad Roth

Nytt rödsvart år för Rebecka Lundblad Roth

Under sommaren 2018 anslöt Rebecka Lundblad Roth till BP från spel med Notvikens IK i Division Ett Norrland och tog snabbt plats på Grimstas gröna fält. 
– Mycket roligt att förlänga med Rebecka, en bra spelare som vi har nytta av längs båda kanterna, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam i BP.

Foto: Henke Råssmo

26-åriga Rebecka Lundblad Roth började sin fotbollskarriär i Västeråsklubben Tillberga IK och hamnade så småningom, via Västerås IK, i Notvikens IK i Luleå. Parallellt med fotbollen har hon studerat till civilingenjör vid Luleå Tekniska Universitet. Flera säsonger har det blivit i Division Ett och till 2019 får Lundblad Roth möjligheten att följa med BP upp i Elitettan.

Minnesvärt från hösten är självklart den snabba kvitteringen till 1-1 mot Sätra SK i seriefinalen som säkrade seriesegern i Division Ett Södra Svealand och gav kvalplatsen som BP nyttjade på bästa sätt.

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att publiceras.

Du kan använda följande HTML taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>