Oavgjort för P19 hemma mot Örebro.

P19 loggar in till match i omgång 6 och siktar på en prestationen som ska kunna ge tre poäng hemma på Grimsta IP. En stark insats i senaste omgången borta mot Lidingö ger det råg ...

P19 loggar in till match i omgång 6 och siktar på en prestationen som ska kunna ge tre poäng hemma på Grimsta IP. En stark insats i senaste omgången borta mot Lidingö ger det råg i ryggen som kan behövas i de tuffa P19 matcherna.

BP startar frejdigt och håller i boll föredömligt. Örebros första anfall kommer efter dryga fem minuter , två avslut på kort tid som Simon Graasvoll i hemmamålet tar hand om. Pigge Paulos Abraham fälls i minut 10 och ger Adam Groundstroem möjlighet att öppna poängkontot från elva meter. Adam är säkerheten själv när han placerar in 1-0.

Matchkvalitén är hög som en konsekvens av påkopplade spelare i bägge lagen. Fysik teknik fart attityd allt går att pricka av. BP som satt en snabb startelva på benen växlar in många anfall genom att komma på rulle. Vakna framspelningar på löpstarka spelare som Ahmed Bonnah och Ervin Gunan resulterar i farligheter.

Efter halvtimmen spelat ramlar det in några mål. I minut 32 kvitterar Örebro på frispark slagen från mittplan, 1-1. I minut 35 är BP återigen i förarsätet sen Fonti Kanu skottat upp bollen i nättaket till 2-1, assist Axel Wallenborg. Kvittering ånyo från Örebro minuten efter , nick från nära håll ,2-2.

Kanu och Paulos har tidigt i andra halvlek varsitt vasst avslut och sätter med det fart på hemmalaget. Gästerna klarar prövningen man utsätts för bra när BP visar upp ett bitvis bländade anfallsspel/lagspel.

Efter dryga timmen spelad kontrar Örebro in 3-2 , något man gör föredömligt bra vid ett flertal tillfällen under matchen, och prövar hemmalagets tålamod. BP fortsätter trots baklängesmålet agera med självförtroende och hittar ofta kreativa lösningar genom Bonnah och Paulos.

I minut 82 kvitterar Kristoffer Grauberg Lepik efter assist från Paulos till 3-3. Ett, sett till de mer rena målchanserna BP har , riv och slitmål signerat Lepik.

Avslutningen på andra halvlek är bra från hemmalagets sida men man stoppas från att gå ifrån målmässigt av en storartad målvaktsinsats från Örebros panter i buren, man kan möjligen påstå att han var skillnaden på oavgjort eller förlust för Örebro idag.

BP – Örebro 3-3(2-2)