P17: klar seger mot Umeå på vilodagen.

P17 möter idag ett fysiskt Umeå som trots en sen lördagsmatch mot Frej Täby i benen ( fler matcher på samma resa pga lång resväg ) bjuder på bra motstånd. Man gör en del ändringar ...

P17 möter idag ett fysiskt Umeå som trots en sen lördagsmatch mot Frej Täby i benen ( fler matcher på samma resa pga lång resväg ) bjuder på bra motstånd. Man gör en del ändringar i startelvan jämfört senast mot AIK, men de spelare som kommer in idag bevisar att bredden är stark i U-truppen.

Första halvlek tar BP kommando och är det laget som kommer till första målchansen. Efter drygt 15 min kommer man i ett fint anfall där man gör mål som tyvärr döms bort för offside. Hemmalaget fortsätter att ligga på och skapa målchanser. BP kommer till flera avslut som ger utdelning och går till paus med 3-0 ledning.

I paus pratar man inhemmalaget om att inte låta Umeå komma in i matchen utan se till behålla ledningen. Andra halvlek blir mer en transportsträcka med ett mål och lite målchanser för vår del. Värt att notera är Marcus Tastekins hattrick varav ett mål är från elva meter.

Tränare Jacob Kellgren

Jag är nöjd med nivån vi kommer upp i första halvlek. Det är ett högt P17 tempo i matchen och vi är bra både i försvarsspelet och anfallsspelet. Andra halvlek genomför vi på ett godkänt sätt. En bra dag på jobbet!