P17 segrade på söndagkvällen.

Share

Emil Spångberg om söndagskvällens 4-1 vinst mot Sundsvall i P17 serien. Trots en fyratimmars bussresa i benen verkar ni kommit ut starkt redan i första halvlek, vad är ditt int ...

Emil Spångberg om söndagskvällens 4-1 vinst mot Sundsvall i P17 serien.

Trots en fyratimmars bussresa i benen verkar ni kommit ut starkt redan i första halvlek, vad är ditt intryck av killarnas insats?

-Vi tog tag i taktpinnen från start och skapade en del chanser. Dock kände vi att vi kunde höja nivån ytterligare, framförallt i försvarsspelet där vi stundtals blev spretiga och jobbade för mycket en och en. Det blir bättre i andra och om motståndarna kände att dom fick hopp med 3-1 reducering med runt kvarten kvar att spela stänger vi tillställningen direkt med 4-1. Skönt!

Någon del i prestationen som ni är särskilt nöjda med?

-Efter en mindre bra prestation i veckan hittar vi tillbaka till vår anfallsfotboll som ofta resulterar i en hel del kvalificerade avslut. 23 avslut mot mål borta mot en tuff motståndare är bra gjort.