P19: styrkebesked från BP.

Share

Undertecknad befann sig idag på Grimsta IP för evenemanget med Brommagirls och får välvillig hjälp av Endreas för att sammanfatta mötet med Dif. Noterbart är att unge Paulos Abrah ...

Undertecknad befann sig idag på Grimsta IP för evenemanget med Brommagirls och får välvillig hjälp av Endreas för att sammanfatta mötet med Dif. Noterbart är att unge Paulos Abraham gör hattrick och att Alexander Westberg tillsammans med försvaret bara släpper in en ynka boll.

Endreas om matchen

Vi gör en väldigt bra match idag mot Djurgården. Vi kommer till Kaknäs och uppvärmning med bra självförtroende från förra matchen och vi visar upp vårt fina spel direkt i matchen. Första halvlek skapar vi massor av chanser och vi är väldigt nära ett ledningsmål. Vi får med oss två mål i halvlek och vi gör det svårt för motståndarna att skapa framåt. Jag tror det står 9-1 i skott för oss så en bra första halvlek.

I andra halvlek går vi ut och spelar en härligt fin fotboll och rullar lätt runt bollen för att sedan skapa målchanser. Vi lyckas göra 2 mål till och vi stänger matchen med våra skickliga anfallare. En toppklass insats och med tre poäng med oss går vi vidare mot nästa match hemma mot Täby 1 juni.