Så gick det i helgens matcher för U-trupperna

Chockförlust, ny seger och häng på toppstrid. U-trupperna blandade rejält i helgen - häng med i svepet. Text och foto: Peter Appelquist P19 inledde helgen på bortaplan och m ...

Chockförlust, ny seger och häng på toppstrid. U-trupperna blandade rejält i helgen – häng med i svepet.

Text och foto: Peter Appelquist

P19 inledde helgen på bortaplan och match mot IK Sirius i Uppsala. Efter vårmötets förlust på hemmaplan var det revansch att utkräva för BP som också tog en tidigt ledning , Kristoffer Grauberg Lepik noteras för mål i fjärde matchen i följd. Halvtimmen in kvitterar Sirius och matchen väger lite fram och tillbaka. I andra halvlek kan BP sätta 2-1 med tio minuter kvar och sedan hålla undan till tre poäng och andra raka segern.

P17 fick en chock när IFK Göteborg kom till Grimsta på besök. I halvtid ledde gästerna med 4-0 efter att ha varit sanslöst effektivt och fartfyllt. Direkt i andra halvlek sitter även 5-0 innan BP kan resa sig, hitta in i matchen och även reducera. Men, underläget var för stort och BP hann inte ikapp, slutresultat 1-5.

F19 avslutade helgen med sen avspark mot Hammarby IF på bortaplan. På nytt blev det en tät och jämn match i F19-serien där BP gjorde mål efter kvarten spelad, men Hammarby vände och vann med 2-1.

Nya matcher kommer till helgen. Heja BP!