Storseger i genrepet inledde jubiléet

Share

BP:s 75-årsfirande inleddes med damlagets sista träningsmatch. Gästerna Forsby hade inte mycket att sätta emot, och till slut visade resultattavlan 11-1. Efter en tyst minut för ...

Efter en tyst minut för de som drabbats av fredagens attack i Stockholm, blåste domaren igång matchen. Redan efter fyra minuter hade BP gjort två mål, med Joy Mertzig och Daniella Novakovic som målskyttar.
BP:s dominans var i det närmaste total, och första halvlek slutade med 12-0 i hörnor och 5-0 i mål.

Inför andra halvlek gjordes fem byten och en del omflyttningar i laget. 6-0 kom efter två minuter och avslutande 11-1 med två minuter kvar.

Motståndet var idag lite för svagt för att ge tydligt besked om BP:s kvalitet. Kul var att se hur flera av hörnorna resulterade i målchanser och att vi fick många olika målskyttar.

Tränare Marcelo Fernández kunde vara extra nöjd med Daniella Novakovic tre mål och att Fia Jonsson fortsätter att göra mål. Han konstaterar att i princip alla platser är öppna inför seriepremiären mot Älvsjö på långfredagen.