U19: Förlust borta mot Göteborg.

Dali Savic om matchen. ”Jag tycker vi startar matchen riktigt bra och har en stark uppspelsfas och etablering på Göteborgs planhalva. De får spela mycket ...

Dali Savic om matchen.

”Jag tycker vi startar matchen riktigt bra och har en stark uppspelsfas och etablering på Göteborgs planhalva. De får spela mycket försvarspel inledningsvis.

Utdelningen står Göteborg för. På en inspark av Cristos Liantas vinner Göteborg nickduellen och en hemmaspelare skjuter på halvvolley från 30 meter över Cristos i mål, en drömträff till 1-0.

Vi gnuggar vidare vårt spel och gör det riktigt bra men hemmalaget gör målen. Göteborg får en straff på en situation där Adam Groundstroem halkar och krokar i deras forward, 2-0.

Efter paus känner vi att vi är med i matchen men vi skapar inte riktigt de heta målchanserna som behövs för att göra match utav matchen. Istället kommer 3-0 på ytterligare en straff efter cirka tio minuter in i halvleken.

Göteborg lägger sig på försvar och vi försöker få hål på dom och i det läget kommer 4-0 på en omställning sent i matchen.

Siffrorna blir större än vad de ska men det som skiljer oss mot lagen i södra serien är att dom är mer cyniska och rejäla i sitt spel. Dessutom är de lagen mer effektiva än lagen i den norra serien.

Samtliga spelare får minuter idag och gör det som vanligt riktigt bra.”