U21-slutspelet inleddes med förlust efter svängig match

BP inleder U21-slutspelet med bra spel, men noll poäng in på kontot efter att först ha vänt underläge 0-1 till ledning 2-1, för att sedan tappa till förlust 2-3 efter att IF Elfsbo ...

BP inleder U21-slutspelet med bra spel, men noll poäng in på kontot efter att först ha vänt underläge 0-1 till ledning 2-1, för att sedan tappa till förlust 2-3 efter att IF Elfsborg lyckats göra två mål inom en spelminut efter missar i BP-försvaret.

Lagen bytte kommando flera gånger under matchen, det var inte svängdörrar, men något så när. Både BP och Elfsborg skapade tillräckligt för att vinna, men de berömda marginalerna var på Elfsborgs sida denna tisdag.

Ledningsmålet för Elfsborg kom efter att Arian Kabashi dunkat in en retur från nära håll. Elfsborg hade också ledningen i halvtid. BP skulle vända på ställningen genom två fina mål. Först serveras Marko Nikolic öppet mål efter att Jack Lahne stått för en fin prestation längs med kortlinjen, minuter senare är det Jacob Ortmark som får en fri yta på straffområdeslinjen och kan skruva in 2-1 BP.

Med kvarten kvar av matchen kommer en mardrömsminut för BP. Först är Kabashi framme igen och mindre än minuten senare är det Jesper Karlsson som får en fri yta i straffområdet och placerar in 3-2 för gästerna.

BP försökte skapa lägen för kvittering, men det vill sig inte.

Gruppspelet går vidare om en vecka, tisdag 5 september 16.00 väntar IFK Norrköping på bortaplan.