Vällingby Centrum förlänger samarbetet med BP

Vällingby Centrum förlänger samarbetet med BP

Vällingby Centrum förlänger och ökar samarbetet med BP. Avtalet innebär flera typer av samarbeten där BP får möjlighet att synas i Vällingby Centrum och Vällingby centrum syns i samband med BPs verksamhet. 
– Det handlar om att skapa värden tillsammans med en stark lokal aktör, säger Stina Jansson, Affärsansvarig i BP.

BP har ett långt samarbete med Vällingby Centrum som nu förlängs ytterligare. Liksom BP är Vällingby Centrum en naturlig mötesplats i Västerort och är engagerade i det lokala livet och de lokala människorna.
– Det känns roligt med ett fortsatt samarbete med BP. Föreningen står för värden som är viktiga för oss och gör ett fantastiskt jobb för barn och ungdomar i området, både på och utanför planen, säger Camilla Lager, Centrumledare Vällingby Centrum.

Vällingby Centrum har startat en föräldragrupp på Facebook som ger tips om händelser i närområdet. Passa på att gå med du med.

 

Comment ( 1 )

  1. ReplyLuisa
    Varför utnyttjar inte Vällingby centrum att man ska kunna utnyttja sina bonus poäng för att köpa rabatterade biljetter till Bromma pojkarnas hemma match

Lämna en kommentar

Din epost kommer inte att publiceras.

Du kan använda följande HTML taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>