BP FOTBOLLSKOLA

Fotbollsskolan arrangeras av BP under sommarlovet på flera olika platser i Västerort. Den pågår dagtid under en vecka. För exakta datum och platser – se längre ned.

Barn som är födda 2013-2007 är välkomna att anmäla sig till fotbollsskolan. Längst ner på denna sida kan du anmäla dig.

Barnen delas in i grupper, hänsyn tas till kompisar man vill spela med. Även i år kommer alla deltagare att få träna på och dessutom få chansen att avlägga prov i teknikmärket som är sanktionerat av Svenska Fotbollförbundet. I avgiften för BP och Peab Fotbollsskola ingår ett märke, efter avlagt prov, som delas ut på sista dagen.

Inte bara fotboll
I programmet ingår fotboll i olika former: träningar, matcher och individuella övningar. Men fotboll handlar inte bara om att lära sig finta och göra snygga mål, så du behöver inte ha stans bästa bollkänsla för att vara med.

Minst lika viktigt är aktiviteterna vid sidan om plan. Fotboll är en lagidrott och vi diskuterar vad det innebär att vara med i ett lag. Alla kan också få prova på att bara domare eller att leda en träning.

Materialvård, personlig hygien, regelkunskap och vikten av att äta rätt är andra saker som vi undervisar om under veckan.

Under sista dagen spelar vi Mini-VM, där vi blandar barnen i olika åldrar. Barnen delas in i lag och döper dem efter de stora fotbollsnationerna. Detta brukar vara en av de stora höjdpunkterna på fotbollsskolan.

Vi ser till så att du och de andra har roligt tillsammans.

Måltider 
Vid lunchtid tar vi paus. Vi erbjuder en varm måltid med bröd och dryck. Under eftermiddagen får barnen en bulle och dryck.

Ledare 
Ledarna i BP Fotbollsskola hämtas från BP, och är utbildade för uppgiften. BP är en av Sveriges största och mest framgångsrika föreningar och har 260 lag i reguljärt seriespel. Förra året deltog ca 700 barn i BP fotbollsskola. 

Upplysningar lämnas av: 
Fia Grönborg

telefon 072-7274363 mån-fre kl 9-17, lunch 12-13.  
E-post: fia.gronborg@brommapojkarna.se 

Sista anmälningsdag:
Anmäl dig direkt då platserna blir uppbokade snabbt. 

Fotbollsskolan pågår mellan 09.30-15.30 varje dag med ledare på plats från 08.00-16.00.

Priser: 
Period 1: 1395:-
Period 2: 1545:-
Period 3, 4 & 5: 1695:-    

Bor du i Svenska Bostäder/Familjebostäder/Stockholmshem/Stadsholmen betalar du 600:- inkl lunch. Kontraktsnummer skall uppges vid anmälan.

Vi har en maxgräns på antal barn vi kan ta emot på resp plan så vill ni vara säkra på att få en plats så anmäl er tidigt.

Aktuella planer och veckor
Period 1: 12 – 14 Juni Stora Mossens IP 
Period 2: 17 – 20 Juni Stora Mossens IP (FULLBOKAD) & Grimsta IP

Period 3: 24 – 28 Juni Stora Mossens IP (FULLBOKAD) & Olovslunds BP
Period 4: 5 – 9 Augusti Stora Mossens IP & Grimsta IP

Period 5: 12 – 16 Augusti Stora Mossens IP & Olovslunds BP 

Notera att anmälningsavgiften skall vara betald innan anmälan är giltig. Anmälan kan ej ske på plats. Ni kan betala er avgift med kortbetalning direkt vid anmälan eller via BP:s bankgiro: 742-0425 

OBS! Genom att anmäla dig till denna aktivitet så godkänner du följande villkor.

TILL ANMÄLAN (inte öppen för 2020)
TILL ANMÄLAN FÖR SVENSKA BOSTÄDER/STOCKHOLMSHEM/STADSHOLMEN/FAMILJEBOSTÄDER. (inte öppen för 2020)

Detta ingår i priset
T-shirt
Fotboll
Vattenflaska
Lunch
Bulle och dryck under eftermiddagen
Försäkringar i Folksam
Fotbollsinstruktion

Bekräftelse
Vi kommer att bekräfta din anmälan per e-mail så det är viktigt att ni anger rätt e-mailadress vid anmälan, tyvärr så kommer bekräftelsen nära inpå eftersom vi har sista anmälningsdag väldigt nära starten. Se till att betala anmälningsavgiften i tid, då garanterar vi plats i BP fotbollskola.

BP förbehåller sig rätten att flytta barn till annan idrottsplats om det visar sig att idrottsplatsen är fulltecknad. Vi har också en minimigräns för att en fotbollsskola skall genomföras på 40 deltagare. Ju tidigare din anmälan och avgift kommer in desto större chanser är att du får plats på vald idrottsplats.