PRESS

 

Pressrum hos MyNewsDesk

Presskontakt:
Andrej Mionic
Andrej@ifbp.se 

Ackreditering Elitettan och Ettan:
Andrej@ifbp.se 

Ackrediteringen skall innehåll: Namn, uppdragsgivare, foto Ja/Nej

Incheckning

När du kommer till Grimsta så checkar du in vid Mediadesken som finns innanför dörrarna vid Entré 4.

Pressrum

Precis vid incheckningen finns vårt pressrum där du kan jobba innan matchen, i halvtid samt efter slutsignalen. I samma rum arrangeras en pressträff cirka 10-15 minuter efter slutsignalen.

Fika

I pressrummet bjuder vi på ett enklare fika, vi erbjuder inga måltider, utan endast blodsockerhöjande insatser, samt värmande dryck. Kom inte hungrig, men gärna småsugen.

För skrivande

När det är dags för match så tar skrivande media trappan, eller hissen, till våning tre, där utgång till pressläktaren finns. Vi har sittplatser för cirka 40 personer, både inomhus och utomhus.

För fotografer

Fotografer tar vägen genom spelargången för att komma ut på planen. Några bra hålltider att veta är: Sju minuter innan avspark ställer alla spelare upp i gången, då blir det trångt! Fem minuter innan avspark går inmarschen och de fotografer som inte är utomhus får snällt vänta tills inmarschen passerat genom tunneln.

Under matchens gång får ingen fotograf gå längs med långsidan till höger från spelargången, detta eftersom det är en kombinerad yta för assisterande domare samt uppvärmningsyta för båda lagens avbytare. Här är det väldigt trångt och risken är tyvärr stor att vi krockar med varandra. Ytan är markerad på bilden här bredvid.

På väg hem

Tack för besöket! Häng av dig din ackreditering och din fotoväst på ställningen vid mediadesken, passa på att nyttja vår toalett, det är en lång resa hem, så ses vi snart igen på Grimsta IP.

Följ BP i sociala medier

BP har stor aktivitet i sociala medier och har flera konton på plattformarna Facebook, Twitter och Instagram. Följ oss gärna.

Instagram:
@bp1942

Vårt huvudkonto där information om hela föreningens arbete samlas

@bpungdom
Våra ungdomslag presenteras på olika sätt, bilder från sommarens fotbollsskola, Knatteskola och berättelser från våra lag.

@bpakademi
Akademi Flick och Pojk följs lite extra, tillsammans med information om vara gemensamma akademiverksamheter

@bpdam
Följ vårt damlag från insidan

@bp.herr
Följ vårt herrlag från insidan

@bpfotbollsskola
Specialkonto där vi följer sommarens fotbollsskola

Twitter:
@IFBP

Facebook:
Facebook.com/brommapojkarna

FB-grupper:
Vi har en grupp på Facebook som är för internkommunikation mellan våra ungdomsledare.

BP-ledare

Vi har även en grupp för hela BP-familjen, med namnet BP-familjen.