Tjäna på BP

Här har vi samlat de partner som erbjuder alla BP´s ungdomslag att tjäna pengar till lagkassan. Dessa partners har en bra affärsmodell och produkter av bra kvalité. 
mixbocen

”Det här är ju saker man vill ha själv” är något vi ofta får höra. 

Mixboxen erbjuder ett unikt sortiment av utvalda, attraktiva, smakfulla, prisvärda och lättsålda produkter av hög kvalitet från starka varumärken. Många av produkterna har ett lägre pris hos Mixboxen än ute i butik.

Alla produkter kostar 200 kr och 50 kr går oavkortat till laget.  Efter genomförd försäljning packas beställningen per junior OCH levereras till plats som laget önskar. Ex en träning. Bara för kontaktpersonen att lämna ut. Smidigt och enkelt.  Inom Stockholm är det även FRI FRAKT. 

ladda ned

Idrottslag har sedan 1987 sålt Newbodys populära produkter. Av alla som säljer tillsammans med oss är majoriteten just idrottslag. Våra populära och prisvärda produkter gör det möjligt att sälja år efter år och många av våra lag återkommer. En av anledningarna är att våra produkter efterfrågas av idrottslagens kunder vilket gör det enkelt att sälja och tjäna pengar till cuper, resor och träningsläger.

Unknown

Tjäna enkla pengar till laget!
Att sälja grillkol för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål.

Fördelarna
Att sälja grillkol är många och vi är helt säkra på att alla känner minst 10 personer som äger en grill. Grillkol för med sig positiva tankar om god mat och trevligt sällskap och grilla är ju något man faktiskt kan göra året runt vilket innebär att ni har möjlighet till flera försäljningsmöjligheter/tillfällen under året!

Klubbrabatten

Vi har tagit fram ett alldeles eget rabatthäfte som vi varmt kan rekommendera er lag att sälja. Ni tjänar 80kr/st och det är full returrätt. Finns för omgående leverans och ca 5st/spelare är rimligt att sälja, vilket skulle innebära en förtjänst på hela 400kr/spelare. Ni gör er beställning direkt till vår samarbetspartner på royne@klubbrabatten.se (0720-261402).

Skärmavbild 2018-03-12 kl. 17.50.45

”Alla behöver tvätta sina idrottskläder”
Sunda Sporttvätt är det ultimata tvättmedlet som både tvättar rent och avlägsnar all dålig lukt i idrottskläder, funktion/syntetkläder samt även väl anpassat för Gore-Tex material.

Utmärkt även för plagg med inbyggda skydd som hockey/bandyutrustning, ridkläder samt alla tvättbara textiler för husdjur mm. Illaluktande träningsskor/fotbollsskor blir som nya efter behandling med ”Sporttvätten”

Lättförtjänta pengar till lagkassan!
Sporttvätten är en bra produkt att sälja, då den inte har något ”bäst före” datum samt att man självklart använder den för eget bruk. Skaffa en kundkrets genom erbjuda närmaste grannar, släkt & vänner, arbetskamrater. Försäljning sker fraktfritt med beställningslista utan kontanthantering.

Proteinladan

Proteinlådan gör det enkelt att tjäna ihop pengar till lagkassan. Lådan innehåller mat som man ändå köper med sig hem från affären - nötfärs, kycklingbröst- och laxfilé.

Proteinlådan kostar 449 kr, och 100 kr går oavkortat till lagkassan.

Här kommer en kalkyl från ett av våra samarbetslag: Laget säljer i genomsnitt 20*3 lådor per månad.
60 lådor * 100 kr = 6000 kr per månad till lagkassan.

Per år blir det hela 54 000 kr!!!
Att sälja Proteinlådan är enklare än själva ätandet. Du får en broschyr som du ger till dina föräldrar, grannar, vänner, kusiner, släktingar. Ja till vem som helst egentligen som du känner. Du ger din beställning till din lagledare som vidarebefordrar den till oss. Resten sköter vi. Smart, enkelt och gott. Bättre än så blir det inte:)

Mejla info@proteinladan.se eller ring Mine på 0704-20 56 35 vid frågor och funderingar.


Rabatter

BP har en del partner som erbjuder bättre priser till dig som medlem, se nedan de olika villkor och som gäller för att ta del av erbjudandet. 
2937774_medium

När ni handlar på Stadium Bromma Blocks och Stadium Vällingby City ber ni personalen dra ert köp på ert lags kort så får ni 8% i bonus att handla material för efter varje år. Lagbonus kan nu kombineras med förmåner på Stadium Card. Lagköp gör ni genom teamsales på Stadium, Bromma Blocks, tel. 08-564 809 35

3492555_medium

Sportkortet är till för dig som är barn- eller ungdomsledare inom vad vi kallar breddidrotten. Med sportkortet bor du och ditt lag till förmånliga priser och sover gott i sköna sängar. Även rabatt på mat hos dem. Beställ ditt Sportkort på www.scandichotels.se eller ring 08-517 517 15

Eckerö_linjen_logo_new.svg_-1

Vill ni vässa formen och uppleva ett givande träningsläger på Åland eller ha mötesresa, kick-off eller after work till havs med god mat? Eckerö Linjen skräddarsyr efter ert önskemål. Bussavgångar från flera orter, bl. a Hässelby/Vällingby. Besök oss på www.eckerolinjen.se eller ring oss på 0175-25800.

logo

Scandinavian Broker Group Travel & Event är en komplett researrangör för idrottsföreningar, vi ordnar allt från transfer, buss, flyg, hotell, guider och olika typer av unika arrangemang till fotboll, hockey, musik, fiske eller vingård med VIP prägel inom Sverige eller Europa eller övriga världen. Självklart med 24h service och vi har alltid ett alternativ som passar just er och er grupp.

kilroy

Är du medlem i BP och vill följa med och heja på ett lag som spelar utomlands eller vill du boka en egen resa via KILROY har du rätt att använda dig av KILROYs VIP-tjänst. Ange hur många som ska resa, destination och andra förfrågningar till KILROYs VIP

vikinglinelogga

För resor på träningsläger/cuper på Åland eller finska fastlandet bör ni utnyttja våra rabatter hos Viking Line. Ring gruppbokning på telefon 08-452 40 85 och hänvisa till IF BP-avtal så hjälper de er med bästa pris.

Logga

Westin Buss Stockholm AB erbjuder BP:s lag 30 % på deras prislista. Tel. 08-545 424 20

bra-logo-tag-rgb-pos

Idrottsföreningar har rabatt på gruppbokningar med BRA Flyg. Boka via flygbra.se/gruppbokning.

JHlnova

I samarbete med Rehaboteket erbjuder JHInova specialpriser på produkter som förebyggande skydd eller efter skador tex fotleds- eller knäskador.. På alla JHInovas produkter som ni finner via denna länk får ni -15%.

 

Genom Svenska Fotbollförbundet och Riksidrottsförbundet finns ytterligare avtal för idrotten: www.svenskfotboll.se/fotbollsaffaren

www.rf.se gå in på fliken för idrottsföreningar och sedan Avtal för idrotten