TJÄNA PÅ BP

Gimi är appen och kortet för familjer som vill ge sina barn Financial Superskills!

Med ert lags unika kampanjkod tjänar ni pengar samtidigt som ni ger barn och ungdomar kunskap om ekonomi. Win-win för alla! I Gimi-appen hanteras vecko- och månadspengen digitalt, sysslor belönas med extra fickpengar och du kan enkelt spara ihop till din stora dröm! Appen finns för alla telefoner och läsplattor och rekommenderas från 5 års ålder. Gimi-kortet, ett förbetalt Mastercard, är kopplat till appen så att både barn och föräldrar kan följa hur pengarna tjänas, sparas och spenderas. Gimi är helt enkelt en digital spargris som ger alla förberedelser som behövs i ett kontantfritt samhälle!

Ert lag får en unik kampanjkod som ni kan dela ut bland vänner, grannar eller använda själva. Koden ger tre gratismånader av Gimi Master vilket är uppgraderingen av appen inklusive Gimi-kortet. För varje person som laddar ned Gimi-appen och använder ert lagnamn går 100 kr direkt till lagkassan. Exempelvis får ni 2 000 kr om 20 personer i ert lag laddar ned Gimi-appen och beställer Gimi-kortet med er kampanjkod. Gimi är därför ett supersmart sätt att snabbt tjäna pengar till laget!

Hjälp till med rekrytering och tjäna pengar till lagkassan!

Med ett enda samtal till 10TON Rekrytering kan du som förälder inom BP dra in mellan 25 000 och 50 000 kronor till ditt barns lagkassa. I korthet går det ut på att du delar med dig av ditt nätverk och tipsar oss om nya affärsmöjligheter. Om ditt tips leder till en rekrytering eller nya uppdrag för oss, får ditt lag ersättning enligt en fastställd procentuell fördelning. Låter det krångligt? Inte alls. Det är enkelt och ditt lag tjänar snabba pengar som ni kan använda till utrustning, läger, cuper och annat roligt. Kontakta Hans Wahlgren, så berättar jag gärna mer. hans@tioton.com 070 550 65 84.

Vi rekryterar Rekryterar chefer, nyckelpositioner och specialister inom framförallt ledning, marknad, försäljning, produktion och affärsutveckling

Sälj godis och få in pengar till lagkassan!

Sälj våra lyxiga godispåsar fyllda med 800 gram inslaget godis av kända sorter.  Vi erbjuder generös ersättning till föreningar, idrottsklubbar och skolklasser som vill vara återförsäljare till Kandy’z.

Ni beställer så många godispåsar ni tror ni behöver och säljer/levererar sedan direkt till grannar och bekanta, ni slipper alltså beställningsformulär och liknande då ni redan har påsarna med er vid försäljningstilfället.

Det blir inte enklare än så här!
Exempel: Ett fotbollslag med 25 st spelare säljer 10 godispåsar var. Det ger lagkassan ett tillskott på 7500 kronor! Inköpspriset är 90 kronor per godispåse och försäljningspriset är 120 kronor. Mellanskillnaden om 30 kronor per påse behåller laget.

Maila oss på order@kandyz.se eller ring 08-408 95 400 för mer info.

Sälj NEWBODY produkter och få in pengar till lagkassan!

Idrottslag har sedan 1987 sålt Newbodys populära produkter. Av alla som säljer tillsammans med oss är majoriteten just idrottslag. Våra populära och prisvärda produkter gör det möjligt att sälja år efter år och många av våra lag återkommer. 

En av anledningarna är att våra produkter efterfrågas av idrottslagens kunder vilket gör det enkelt att sälja och tjäna pengar till cuper, resor och träningsläger.